Luovasti liikkuen - kulttuurihyvinvointia lapsille ja nuorille

Maaliskuussa 2024 startannut hanke lähestyy liikkumista luovalla tavalla. Mitä on luova liike tai kuinka liikkua tutulla tavalla, mutta luovasti? Mitä on kulttuurihyvinvointi ja kuinka sitä saadaan lisättyä harrastustoiminnassa? 

Hankkeen puitteissa toteutetaan lapsille ja nuorille suunnattuja luovan liikunnan harrastekokeiluja ja järjestetään yhteistyöorganisaatioille ja –seuroille koulutusta kulttuurihyvinvoinnin, osallisuuden ja terveyden edistämisen teemoista. Tavoitteena on auttaa harrastustoimijoita toimintansa suunnittelussa, ja tätä kautta tarjota lapsille ja nuorille kaikille avoimia ja hyvinvointia lisääviä harrastuksia.  

Luovasti liikkuen -hankkeessa on käytössä Saavutettavampi harrastus -merkki. Tämä tarkoittaa, että olemme sitoutuneet edistämään laaja-alaisesti yhdenvertaisuutta ja saavutettavuutta kaikessa hankkeen toiminnassa. Arvioimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta kaikki saavat nauttia harrastamisen iloista ja hyödyistä.

Hanke toteutetaan ajalla 1.3.2024-28.2.2026, ja sitä rahoittaa Keski-Suomen Liitto.

Kysyttävää? Kysäise!

Projektipäällikkö Marja Pylkäs p. 044 023 4401 marja.pylkas@nuorisoseurat.fi 


Hankkeen ajankohtaiset

Uusi hyvinvointihanke kutsuu luovaan liikkeeseen

"Luovasti liikkuen - kulttuurihyvinvointia lapsille ja nuorille" on maaliskuussa 2024 startannut kulttuurihyvinvointihanke,

Read More