Luova Lava Action kohtaa seurantaloviikon

Luova lava action kohtaa seurantaloviikon

Hei sinä kouluikäinen lapsi tai nuori!

Tule tekemään toimintaelokuvaa omalle seurantalollesi!

Luova Lava Action on viidellä eri nuorisoseurantalolla järjestettävä action-kiertue, jonka aikana harjoitellaan erilaisia temppuja ja taistelukohtauksia action-näyttelijä Essi Latvalan johdolla. Viikko koostuu tempputyöpajoista, joissa lapset oppivat turvallisesti elokuvien toimintakohtauksissa käytettäviä temppuja ja taitoja. Toimintanäyttelemisessä yhdistyvät muun muassa kehonhallinta, parkour ja taistelunäyttelemisen taidot. Näitä taitoja päästään harjoittelemaan yhdessä.

Työpaja tuodaan syyskuussa viidelle eri nuorisoseurantalolle, ja jokaisessa työpajassa kuvataan pätkiä myöhemmin leikattavaan lyhytelokuvaan. Elokuvan ensi-ilta pidetään Nuorisoseurat Keski-Suomen ja Luovasti liikkuen -hankkeen verkkosivuilla pian tapahtumaviikon jälkeen. Elokuvan käsikirjoituksesta ja toteutuksesta vastaavat Marja Pylkäs ja Nuori Kulttuurin videotiimi. 

Työpajan actiontemppujen vetovastuussa toimivalla Essi Latvalalla on monipuolinen työkokemus Suomesta, Ruotsista ja Norjasta niin live-esityksistä kuin tv-tuotannoistakin. Tällä hetkellä  Essi työskentelee Ruotsissa High Chaparral Wild West Stunt Showssa näyttelijänä. Toimintanäyttelemiseen Essi on hakenut oppia alan huipulta Hollywoodin kirkkaimmilta tähdiltä. Työpajassa on nyt loistava mahdollisuus tulla mukaan oppimaan Essin johdolla ja pitämään hauskaa yhdessä!

Mukaan työpajaan tarvitset liikuntavaatteet ja vesipullon. Huomioithan, että pajaan on mahdollista tulla myös ilman osallistumista elokuvan kuvaukseen.

Luova Lava Action liikkuu Keski-Suomessa seuraavasti. Ilmoittaudu mukaan heti alla olevista linkeistä! (kellonajat tarkentuvat pian)

la 7.9. Muuramen Nuorisoseurantalo Tasankola  

ma 9.9. Kintauden Nuorisoseurantalo 

ti 10.9. Kuoreveden Nuorisoseura Nysän talo

ke 11.9. Hietaman Nuorisoseurantalo

to 12.9. Lanneveden Sampo - Nuorisoseurantalo Sampola


Kysyttävää?


marja.pylkas@nuorisoseurat.fi

0440234401

@luovastiliikkuen

+ oman seurasi verkkosivut ja somekanavat