Taaperon ja aikuisen yhteiset draamamatkatreenit tulevat

Luovasti liikkuen -hankkeen ensimmäinen pilotti on aikuisen ja taaperon yhteinen draamamatkatreeni. Treenin tarkoitus on tarjota aikuiselle ja lapselle yhteinen hyvinvointia ja jaksamista lisäävä harrastushetki, jonka aikana lapsi nauttii matkasta ja aikuinen tekee tehokkaan kuntopiirin. Ensimmäisillä kerroilla draamamatkatreeni tehdään viidakkoympäristössä, kun draamamatkatreeni valloittaa Keljon Tapiolan kesäkuussa 2024.

Draamamatkatreenien idea on syntynyt tuoreita vanhempia kuunnellessa: arjen tiimellyksessä kehonhuollolle ja lihaskunnolle ei tahdo jäädä aikaa, eikä vastaavaa konseptia ole tarjolla liikuntakeskuksissa. Draamamatkatreeniin ovat tervetulleita kaikki kuntotasoon katsomatta, ja mukaan tarvitaan vain seikkailumieltä, liikuntavaatteet, vesipullo ja oma jumppamatto. Treeniin voi osallistua oman vanhemman kanssa, tai jumpparina voi toimia täti, setä, kummi tai muu tärkeä aikuinen. 

Tapiola muuttuu viidakoksi tänä kesänä kaksi kertaa ke 19.6. klo 16:00 ja ke 17.7. klo 10:00. Treenin kesto on 45 minuuttia, minkä jälkeen treenistä kerätään palaute lomakkeella ja/tai haastatellen. Palautehetkeen kuuluu oleellisena osana piknik-henkinen tarjoilu.

Draamamatkatreenit ovat osa Luovasti liikkuen -hankkeen toimintaa, ja niitä kehitetään vuosien 2024-2025 aikana. Pilotointivaiheessa osallistujat pääsevät treenaamaan veloituksetta. Lisätietoja hankkeesta Luovasti liikkuen -hankkeen sivuilta. Ensimmäiset draamamatkatreenit järjestetään yhteistyössä Jyväskylän seudun Nuorisoseuran kanssa.

Ilmoittaudu mukaan treenaamaan alla olevista linkeistä eli painamalla oikean Viidakkoseikkailun päivämäärää. Ilmoittautuminen tehdään lapsen tiedoilla, eli yksi ilmoittautuminen käsittää automaattisesti yhden lapsen ja yhden aikuisen. 

19.6. Viidakkoseikkailu

17.7. Viidakkoseikkailu

Nähdään viidakossa!

Lisätietoja:


Marja Pylkäs

Luovasti liikkuen -projektipäällikkö ja draamamatkatreenin ohjaaja

marja.pylkas@nuorisoseurat.fi

0440234401

@luovastiliikkuen