Uusi hyvinvointihanke kutsuu luovaan liikkeeseen

”Luovasti liikkuen – kulttuurihyvinvointia lapsille ja nuorille” on maaliskuussa 2024 startannut kulttuurihyvinvointihanke, joka lähestyy liikkumista luovalla tavalla.

Mitä on luova liike tai kuinka liikkua tutulla tavalla, mutta luovasti? Mitä on kulttuurihyvinvointi ja kuinka sitä saadaan lisättyä harrastustoiminnassa? Hankkeen puitteissa toteutetaan lapsille ja nuorille suunnattuja luovan liikunnan harrastekokeiluja ja järjestetään yhteistyöorganisaatioille ja –seuroille koulutusta kulttuurihyvinvoinnin, osallisuuden ja terveyden edistämisen teemoista. Tavoitteena on auttaa harrastustoimijoita toimintansa suunnittelussa, ja tätä kautta tarjota lapsille ja nuorille kaikille avoimia ja hyvinvointia lisääviä luovia liikuntaharrastuksia.

Hankkeen takana on Nuorisoseurat Keski-Suomi, ja sitä rahoittaa Keski-Suomen Liitto. Projektipäällikkönä häärää Marja Pylkäs 😊 Ota hankkeen sivu seurantaan ja pistä viestiä tai soita (marja.pylkas@nuorisoseurat.fi, 0440234401), jos sinä tai seurasi kaipaatte elämäänne kulttuurihyvinvointia ja luovaa liikuntaa! 🎉🤸❤️🎭🕺

#luovastiliikkuen 
#nuorisoseurat
#nuorisoseuratkeskisuomi
#keskisuomi
#keskisuomenliitto