Teatteri

Improliiga

Tulossa uusi vuosi ja uusi Improliiga 4.0 


Improliigassa teatterin harrastajat käyvät muutaman henkilön ryhmissä kilpailuja improvisaation keinoin. Liiga käydään jälleen yhtenä päivänä ja se on lauantaina 9.5.2020. Sehän tarkoittaa sitä, että kannattaa varata koko päivä improilulle. Ensin hieman harjoitellaan yhdessä, sitten ovat alkuerät, välierät ja lauantai-ilta huipentuu finaaliin. 

Improliigan tavoitteena on mahdollistaa Keski-Suomen harrastajateatteriryhmien ja vapaiden ryhmien kohtaaminen ja yhteistyö. Improliiga tarjoaa mahdollisuuden improvisaatioteatterin harrastamiseen ja siinä kehittymiseen.  

Valmennusta liigaan on saatavilla. Ensimmäinen valmennus tapahtuu Saarijärvellä Mahlun Nuorisoseurantalolla la 4.1.2020 klo 13- 16. Toinen valmennus on Jämsässä lauantaina 7.3.2020 klo 13.00- 16.00 Tenho teatterin tiloissa, Säterintie 1, 42100 Jämsä.
Kouluttajana toimii Improilun monitaitaja Sari ”Sartsa” Puttonen Thö Säälittävistä.

Viimeistä valmennuspaikkaa vielä etsimme, eli jos haluatte valmennusta improiluun ole yhteydessä allekirjoittaneeseen.  Seuratkaa myös ilmoittelua, heti kun valmennuspaikka selviää niin tiedotamme siitä. Valmennus on maksutonta, eli kannattaa ottaa ilo ja hyöty irti. 

Mitä tarvitset, jos mielit mukaan improliigaan? 
- itsesi lisäksi vähintään kaksi kaveria 
- pienen tuntemuksen improvisaatioteatterista 
- rutkasti huumorimieltä 

Pääpalkintona kustannamme parhaiten pärjänneen joukkueen Teatterilaivalle. Teatterilaivalla kisaavat sitten muiden maakuntien parhaat joukkueet, www.teatterilaiva.fiMuuten on luvassa tuotepalkintoja ja kunniakirjoja. 

Joukkueiden ilmoittumiset 30.4.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen keski-suomi@nuorisoseurat.fi 

Lisätietoja, 
Jarmo Tupasela 
040-5052659 
jarmo.tupasela@nuorisoseurat.fi 
https://www.facebook.com/ksimproliiga/ 


Keski-Suomen Improliiga 2018-19

Keski-Suomen Improliiga 2017-18

Keski-Suomen Improliiga 2016-17

Teatterilaiva

Tänä syksynä Teatterilaivalla seilataan kuumissa tunnelmissa, kun ohjelmistokattaus täyttyy toinen toistaan kiinnostavammista esityksistä, työpajoista ja muusta ohjelmasta.