Teatteri

Tänä syksynä Teatterilaivalla seilataan kuumissa tunnelmissa, kun ohjelmistokattaus täyttyy toinen toistaan kiinnostavammista esityksistä, työpajoista ja muusta ohjelmasta. 

Improliiga

Vuosi 2019 ja Improliiga 3.0


Improliigassa teatterin harrastajat käyvät muutaman hengen ryhmissä kilpailuja improvisaation keinoin. Vuonna 2019 liiga käydään yksipäiväisenä nuorisoseurantalolla Keljon Tapiolassa lauantaina 11.5.2019. Improliigan tavoitteena on mahdollistaa Keski-Suomen harrastajateatteriryhmien ja vapaiden ryhmien kohtaaminen ja yhteistyö. Improliiga tarjoaa mahdollisuuden improvisaatioteatterin harrastamiseen ja siinä kehittymiseen. Ennen varsinaista tapahtumapäivää ilmoittautuneet ryhmät valmennetaan yksin tai yhdessä kyseiseen liigatapahtumaan.Neljä taidokasta, innokasta ja osaavaa improryhmää kohtaavat toisensa launtaina 11.5. Keljon Tapiolassa.
Ryhmiä on valmentanut viimekauden voittajajoukkueen Thö Säälittävien kapteeni Sari ”Sartsa” Puttonen.
Liigajoukkueet ovat Jyväskylän seudulta: Kutsumattomat, Puolimieli, Improvauvat, Improteinit.

Jokainen joukkue kohtaa toisensa. Voittajajoukkue lähtee Teatterilaivalle, jossa se tulee improilemaan muiden maakuntien voittajajoukkueita vastaan. Liigan juontaa Osuuskunta Kujeen, Improkoulun ammattilaiset.

Tapahtuma toimii mukavasti Äitienpäivien etkona. Koko päivän lippu on 10€ ja sillä voi katsoa yhden tai kaikki esitykset. Tapahtuma alkaa klo 15.00. Paikalla toimii kahvio koko tapahtuman ajan, josta saa kahvia, kasvissosekeittoa ja muuta pientä purtavaa.

Tiedustelut/lippuvaraukset

keski-suomi@nuorisoseurat.fi

040-5052659

Keski-Suomen Improliiga 2017-18

Keski-Suomen Improliiga 2016-17