Haku auki Luova Lava -työkokeilutiimiin keväälle -21

Hae mukaan Luova Lava -työkokeilutiimiin!

Haemme täysi-ikäisiä, työttömiä työnhakijoita ryhmämuotoiseen työkokeiluun, jossa ryhmä tutustuu lasten ohjaamiseen, omaan ohjaajuuteen, omien vahvuuksien tunnistamiseen ja työelämätaitoihin.

Työkokeilu päättyy Luova Lava -lastenleirien ohjaukseen yhdessä leirien vastuuohjaajien kanssa. Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja harrastustoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeistä toiminnassa. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta. Vuonna 2021 leirien teemana on Jännittävät Juuret.

Työkokeilussa perehdytämme kulttuuriseen lapsi- ja nuorisotyöhön, vahvuuksien ja osaamisen tunnistamiseen, verkostoitumiseen, sekä työelämän vuorovaikutustaitoihin.

Edellytämme kiinnostusta lasten ohjaukseen ja omien työllistymismahdollisuuksien edistämiseen.

Tiimi toimii ajalla 19.4.-24.6.2021. Tiimipäivät pidetään pääosin Jyväskylän keskustan alueella arkisin. Toimimme ajantasaisten koronaohjeistusten mukaisesti. Työkokeilun järjestävät Leipää ja kulttuuria -työllistämishanke ja Jyväskylän seudun nuorisoseura ry.

Hae mukaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteisiin: tiina.kamarainen@nuorisoseurat.fi sekä riikka.jarvinen@nuorisoseurat.fi viimeistään 29.3.21. Tiimiin mahtuu 6 jäsentä.

Kysy lisää meiltä (myös WhatsApp):
Työhönvalmentaja Tiina Kämäräinen p. 050 348 5826
Projektikoordinaattori Riikka Järvinen p. 050 472 7879.